вторник, 29 септември 2020

    Дискусия в Плевен за устойчивото развитие и потребителите

    21.03.08 | Събития

    Еврокомисарят за защита на потребителите Меглена Кунева се очаква да отправи специално послание към участниците в провеждащата се днес в Плевен дискусионна среща на тема „Устойчиво развитие – разумно потребление”.

    Проявата е в заседателната зала на Областната администрация от 14.00 часа на 21.03.2008 г. (петък). Предвижда се и пресконференция в 15.30 ч. в залата на етаж 4. В дискусията ще вземат също участие директорът на Европейския институт Юлиана Николова, областният управител на Плевен Цветко Цветков, кметът на Плевен Найден Зеленогорски и ученици от Държавната финансово-стопанска гимназия „Интелект” в Плевен. Поканени са също представители на младежки организации.

    Дискусията е организирана от Европейския институт с домакин Областната администрация – Плевен и е първата от поредица подобни дебати с млади хора на различни теми в рамките на проект “3 Д – гласът на българските млади хора за Европа”, изпълняван от Европейски институт в партньорство с „Дарик радио” и финансиран от ГД „Комуникации” на Европейската комисия по линия на „План Д за демокрация, диалог и дебат”.